Лайм

Росія обрала представника на "Євробаченні-2021" після відмови Little Big від участі

У нацвідборі брало участь три виконавця

8 березня Росія обрала представника на пісенному конкурсі "Євробачення-2021". За результатами глядацького голосування переможцем стала співачка Manizha (Маніжа) з піснею "Russian Woman", пише Lenta.ru.

На участь у "Євробаченні" від Росії у 2021 році претендували три виконавця - Маніжа, # 2Маши і Therr Maitz. Група Little Big, яка перемогла у відборі у 2020 році, від участі у конкурсі відмовилася.

"Ми не їдемо на "Євробачення-2021". Ми вважаємо, що в Росії дуже багато талановитих і цікавих виконавців, у кожного з яких повинна бути можливість показати себе за межами нашої країни", - повідомили вони в Instagram.

Маніжа Сангин - російсько-таджицька співачка, і вперше за 12 років вона представить країну з піснею російською мовою.

  • Раніше стало відомо, що Вірменія не братиме участі в "Євробаченні-2021", який відбудеться цієї весни в Роттердамі (Нідерланди). Організатори послалися на "об'єктивні обставини" під час політичної кризи і військового конфлікту.
  • Раніше організатори "Євробачення" затвердили формат до нкурса на 2021 рік. У травні він пройде за так званим сценарієм "B" - з приїздом артистів у Роттердам, але з меншою кількістю журналістів і людина в команді кожного учасника.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня