Лайм

Міці Ньютон знадобилася невідкладна допомога лікарів - співачка думала, що у неї Covid-19

Артистка вже кілька днів дотримується постільного режиму

Співачці Міці Ньютон довелося звернутися за невідкладною медичною допомогою через погане самопочуття. Дівчина думала, що у неї коронавірус, але лікарі поставили зовсім інший діагноз.

"Цього тижня я відчула себе погано і звернулася за невідкладною допомогою, тому що думала, що це Covid. Дуже схожі симптоми, але це виявилося приступом астми... Ось уже кілька днів я лежу в ліжку без сил, втратила голос, приймаю ліки і намагаюся відчути себе краще, - написала Ньютон в Instagram. - Лікар сказав, що просто треба відлежатися і приймати медикаменти. На жаль, потрібен час, щоб відновитися, а я все хочу бігти".

Фото: instagram.com/mikanewton/

Українська співачка, яка живе з чоловіком у США, нагадала людям, що красива картинка в Instagram далеко не завжди відображає реальність.

"Скільки разів ви дивилися чийсь профіль і думали, вау, його / її життя прекрасне, а я так відстаю. Я сама це відчуваю... Але ми ніколи не дізнаємося, що людина переживає в цей момент. Тому що ми самі обираємо, що публікувати і про що говорити. Навіть я ділюся тільки 10% своїх життєвих труднощів", - написала вона.

  • Раніше Міка Ньютон розповідала про те, як перемогла рак яєчників. Діагноз їй поставили у 2019 році, хоча під час перших обстежень аналізи були ідеальними.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії