Лайм

99-річний принц Філіп виписався з лікарні - це найтриваліша госпіталізація у його житті

Чоловік королеви провів у лікарні близько місяця

Чоловіка британської королеви Єлизавети II виписали з лікарні, де він успішно переніс операцію на серці. 99-річний принц Філіп провів під наглядом медиків 28 днів, і це найтриваліша госпіталізація у його житті.

Як повідомляє Daily Mail, герцога Единбурзького вивезли з клініки на інвалідному кріслі, після чого він сів у автомобіль та поїхав до Віндзорського замку, щоб возз'єднатися з дружиною після майже місяця розлуки.

Чоловік королеви Єлизавети II Фото: AFP via Getty Images

Принца Філіпа госпіталізували 16 лютого. Чоловіка королеви доставили у лікарню короля Едуарда VII, після того як він сказав своєму лікарю, що погано себе почуває.

Принц Філіп Фото: PA

1 березня його перевезли з приватної клініки до найвисокотехнологічного госпіталю Лондона для продовження лікування та обстеження серця. Там принца Філіпа успішно прооперували, після чого він ще близько двох тижнів відновлював сили.

  • Тим часом у Віндзорському замку з'явилися два нових цуценя коргі. 94-річна королева знайшла у собаках розраду, поки її чоловік принц Філіп перебував у госпіталі.
  • Раніше королева Єлизавета поділилася відчуттями після вакцинації від коронавірусу. Глава британського престолу запевнила, що це зовсім не боляче і не небезпечно.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита