Лайм

Сніжана Бабкіна заговорила про зради чоловіка-музиканта: Дуже багато жінок

Про невірність чоловіка танцівниця дізналася зі сну

Вперше про таємні походеньки Сергія Бабкіна стало відомо влітку минулого року. Тоді музикант зізнався, що зрадив дружині на гастролях і Сніжана про все дізналася. Виявляється, це був не поодинокий випадок.

Як розповіла дружина артиста у програмі "Життя відоміх людей", за три роки у співака було дуже багато жінок - більше ста. Про численні зради чоловіка танцівниця дізналася містичним чином. Їй приснилася полка з ляльками, яких було не злічити. "Полка. На першому плані стоїть оголений Сергій, а на полиці немає кінця і краю", - згадує Сніжана.

Сніжана та Сергій Бабкіни Фото: instagram.com/babkin_official

Коли Бабкіна прямо запитала чоловіка, він зізнався лише в одному зв'язку, з дівчиною легкої поведінки.

"Я кажу: "Сергію, я знаю, що багато". "Як ти знаєш?! Ні, одна". "Не бреши собі, не бреши мені. Він опустив голову і сказав: "Так. За ці три роки було багато жінок". Я кажу: "Скільки?". Він каже: "Багато". Я кажу: "Скільки було за три роки?!". І тоді він сказав: "Більше ста", - поділилася Сніжана.

Тоді танцівниця хотіла піти від чоловіка і була налаштована розлучитися. Але музикант просив вибачення через пісні й говорив, що не бачить життя без неї. "Після цього Сергій сказав: "Тобі необхідно їздити зі мною. Якщо ти підеш, я помру", - розповіла Сніжана.

З тих пір актриса всюди супроводжує чоловіка: на гастролях, на зйомках шоу та під час поїздок за кордон.

  • У лютому цього року Бабкіни злітали до Відня, де музикантові зробили операцію на очах. Співак почав стрімко втрачати зір, і австрійські лікарі погодилися йому допомогти.
  • Під час поїздки на лікування чоловіка Сніжана Бабкіна показала, як в столиці Австрії здають тести на ковід. Зробити це у Відні можна просто на вулиці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита