Лайм

Співачка Граймс показала 10-місячного сина Ілона Маска, і схоже, маля успадкувало від мами любов до музики

Шанувальники вже чекають на альбом

Співачка Граймс нечасто публікує знімки маленького сина, якого народила від підприємця Ілона Маска, але з нагоди свого дня народження поділилася кількома миловидними кадрами.

17 березня їй виповнилося 33 роки, і малюк вирішив привітати маму "супервогняним сетом". На сторінці співачки в Instargam з'явився ролик, на якому маленький Маск захоплено натискає на клавіші музичного пульта, відтворюючи комбінацію звуків (для перегляду гортайте вправо).


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від (@grimes)


Зіркова матуся хвалить синочка за його досягнення, після чого X Æ A-XII широко їй посміхається, показуючи три смішних зуба. "Який ти розумний", - говорить в "сторіз" Граймс.

Син Ілона Маска та Граймс Фото: instagram.com/grimes

  • Нагадаємо, що син Ілона Маска та Граймс народився 4 травня 2020 року. Згідно з документами хлопчика звуть X AE A-XII Маск. Основне ім'я дитини - X, а середнє, яке розташовується між особистим ім'ям та прізвищем, - AE A-XII. Схоже, близькі називають дитину просто Х (Екс).
  • Раніше у відвертому інтерв'ю Граймс розповіла про вагітність від Ілона Маска. Співачка, яка понад усе цінує свободу, пояснила, чому вирішила народити від мільярдера.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео