Лайм

Пожертвувала свободою: співачка Граймс розповіла про вагітність від Ілона Маска

31-річна співачка знаходиться на 26 тижні вагітності

Співачка Граймс (Клер Буше) дала журналу Rolling Stone розгорнуте інтерв'ю, в якому вперше підтвердила, що Ілон Маск є батьком її майбутньої дитини. 31-річна зірка інді-сцени розповіла, як протікає її вагітність на 6 місяці, і чому вона вирішила народити від знаменитого мільярдера.

Співачка зізналася, що дійсно любить свого хлопця, але зважитися на вагітність було для неї непростим кроком.

"Така трагедія на це погоджуватися, хоча це і чудово. Дівчата приносять в жертву своє тіло і свою свободу. Це досить божевільна жертва, і тільки половина населення повинна це робити. Для мене це було дуже серйозно, зважитися на незахищений секс, - розповіла Граймс. - Я просто пожертвувала своєю силою в цей момент. Я капітулювала. Все життя я уникала цієї ситуації".

Артистка переконана, що Маск не просто змінює світ, а й потенційно рятує його: відвертає людство від викопного палива за допомогою Tesla, підштовхує його в космос за допомогою SpaceX і потенційно відновлює мозок за допомогою Neuralink. Зокрема вона вважає, що він зможе поліпшити навіть зміну клімату.

"Я дійсно повністю вірю в стійку енергію, електричне майбутнє і перетворення людства на міжпланетний вид. У світі багато проблем, які нам потрібно вирішити. Уряд дійсно не здатний їх вирішити. Мій хлопець насправді робить це, відчутно, і ви просто не можете цього заперечувати", - говорить вона.

Зараз Граймс веде нічний спосіб життя, вважає за краще лягати о 9 ранку і прокидатися о 5 вечора. Завагітнівши, вона спробувала налагодити загальноприйнятий режим дня, але відчувала себе дуже погано. "Думаю, що моя дитина теж буде вести нічний спосіб життя. Наразі це так! Він не рухається днем, тільки вночі", - говорить вона.

Граймс вперше оголосила про вагітність в січні; про її стоснуки з Ілоном Маском стало відомо в травні 2018 року. Бізнесмен виховує п'ятьох дітей від першої дружини Жюстін Вілсон, з якою розлучився в 2008 році.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.