Лайм

5 зірок, які навідріз відмовилися від участі в шоу "Голос країни"

Вони приходили для того, щоб підтримати молодих конкурсантів або здивувати колег по цеху

Вокальне шоу "Голос країни" для багатьох стало початком професійної кар'єри. У той же час деякі зірки, незважаючи на переваги перед новачками, стали його учасниками, щоб перезавантажитися і отримати новий досвід. Інші ж, навпаки, приходили, щоб перевірити свої шанси або ж порадувати публіку та навідріз відмовлялися від участі. theLime вирішив згадати, хто так вчинив.

"Алібі" (The Alibi Sisters)

В 11-му сезоні "Голосу країни" засвітився популярний у 2000-х роках дует "Алібі". Вони припинили свою діяльність у 2012 році, хоча офіційно про це колектив не заявляв. Після тривалої паузи сестри Завальські зважилися на "перезавантаження" і тепер називають свій проект The Alibi Sisters.

The Alibi Sisters Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Дует виступив з єврейською піснею "Чірібім-чірібом" і розгорнули до себе всі чотири суддівських крісла. Зоряні судді були дуже здивовані появою колег по цеху на проекті. Втім, Анна та Ангеліна навідріз відмовилися від участі, так як не захотіли займати місця молодих вокалістів. Як відзначили The Alibi Sisters, вони прийшли на проект здивувати глядачів.

Наталя Могилевська

У 2017 році спробувати свої сили і пережити емоції, які відчувають учасники "Голосу країни", вирішила відома співачка і продюсер Наталя Могилевська.

Наталя Могилевська Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

З перших хвилин виступу Могилевської її колеги зрозуміли, що співає саме вона. Співачка виступила зі своєю піснею "Завелася", і всі судді - Потап, Тіна Кароль, Джамала і Сергій Бабкін - повернулись до неї обличчям. Втім, відома артистка не збиралася брати участі в шоу, вона прийшла, скоріше, підтримати молодих вокалістів і розіграти суддів.

Павло Зібров

У шостому сезоні "Голосу країни" спробував свої сили і народний артист України Павло Зібров. Щоб заплутати суддів під час сліпого прослуховування, він виконав не свій хіт, а оперну композицію "Арія містера Х".

Павло Зібров Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

На подив, ніхто із зіркових тренерів, серед яких були Святослав Вакарчук, Тіна Кароль, Потап і Іван Дорн, не розгорнувся до Зіброва. Коли музика закінчилася, всі судді були в шоці, а Потап навіть встав на коліна, попросивши пробачення за те, що не впізнав голос Зіброва. Співак і сам не збирався брати участь в шоу, а прийшов заради того, щоб підтримати молодих артистів.


Юрій Ткач

Український комедійний актор, учасник "Танців із зірками-2017" Юрій Ткач взяв участь у 8-му сезоні "Голосу країни". На сліпих прослуховуваннях актор виконав пісню групи DZIDZIO "Я і Сара".

Юрій Ткач Фото: instagram.com/yuriy_tkach

Буквально з перших нот до нього розвернувся Сергій Бабкін, з яким вони подружилися на танцювальному проекті. Потім свої крісла розгорнули й інші зіркові тренери. Незважаючи на те, що судді наполягали на тому, щоб Ткач взяв участь в наступному етапі шоу, підтвердивши, що у нього є співочий талант, комік відмовився. Своє рішення він аргументував тим, що за лаштунками є більш гідні люди.

Надія Мейхер

Відома українська співачка і актриса Надія Мейхер засвітилася в 11-му сезоні проекту. Колишня учасниця групи "ВІА Гра" вирішила здивувати суддів "Голосу країни" і перевірити, чи впізнають її голос колеги по сцені.

Надія Мейхер Фото: instagram.com/nadyameiher

Під час сліпих прослуховувань вона виконала пісню зірки французького шансону Патрісія Каас "Mon Mec a Moi", розгорнувши до себе всіх чотирьох зіркових тренерів: Монатика, Надю Дорофєєву, Олега Винника і Тіну Кароль. Остання була в захваті від виступу Мейхер і вмовила її залишитися в шоу, незважаючи на те, що вона цього спочатку не планувала.

Однак на етапі вокальних двобоїв співачка вирішила піти з шоу і поступитися своїм місцем учасниці з команди Тіни Кароль Юлії Тимочко. Як зазначила сама Надія, скоро фанати побачать її в амплуа оперної співачки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів