Лайм

У трендах манікюр "перепелине яйце": ось 10 стильних ідей на весну

Урізноманітніть свій лук стильним нейл-артом

Весна - час перетворення і змін. І якщо ви втомилися за зиму від одноманітного манікюру, радимо звернути увагу на новий дизайн "перепелине яйце". theLime підібрав для вас кілька стильних ідей, з якими ви зможете виділитися із сірого натовпу.

У цьому сезоні в трендах міцно закріпився дизайн на нігтях з чорними дрібними краплями, що імітують шкаралупу яєць перепела. Якщо ви любите класику, покрийте нігті блідо-рожевим кольором і нанесіть чорні цятки по всій поверхні нігтя.

Фото: pinterest.com

Дизайн "перепелине яйце" гарно виглядає як на довгих нігтях, так і на коротких. Покрийте основну частину нігтів сірим кольором, а один або два залиште для дизайну. Розділіть ніготь на дві половини і нанесіть два контрастні кольори, а зверху - чорні відблиски, що імітують перепелине яйце.

Фото: pinterest.com

Цей дизайн красиво поєднується з досить насиченими відтінками, наприклад, з блакитним. Також урізноманітнити манікюр з "перепелиним яйцем" можна написом від руки або зробленим за допомогою наклейки.

Фото: pinterest.com

Ще один стильний варіант - поєднання на одному нігті ніжного відтінку лаку і яскравого кольору, на який наносимо чорні точки різного розміру.

Фото: pinterest.com

Якщо ви втомилися від шаблонного манікюру, покрийте кожен ніготь різним кольором - наприклад, пастельними відтінками, які зараз у тренді. Потім нанесіть плямистий дизайн.

Фото: pinterest.com

Також ви можете покрити основну частину нігтів нюдовими відтінками, а один ніготь зробити бірюзового кольору. На ньому намалюйте чорні відблиски і додайте яскраві акценти за допомогою золотої фольги.

Фото: pinterest.com

Також дизайн з "перепелиним яйцем" можна поєднувати з кількома відтінками на одному нігті і нанести не на всю нігтьову пластину, а тільки посередині. Особливо ефектно такий манікюр буде виглядати на довгих нігтях мигдалеподібної форми.

Фото: pinterest.com

Ще один цікавий варіант - покрийте половину нігтя гель-лаками різного кольору, створюючи ефект мазків, а потім нанесіть точки для імітації дизайну "перепелине яйце".

Фото: pinterest.com

Також ви можете урізноманітнити дизайн "перепелине яйце" не тільки чорними точками, а й точками інших відтінків. Головне - щоб вони гармонійно поєднувались з основним кольором покриття.

Фото: pinterest.com

З дизайном "перепелине яйце" можна зробити незвичний французький манікюр. Нанесіть базове покриття і виділіть край нігтя білим кольором, а потім зробіть чорні відблиски.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля