Лайм

Регіна Тодоренко вперше за 23 роки обрізала довге волосся, і зробила це власноруч

Такою ведучу не бачив ніхто

Регіна Тодоренко не зраджувала своєму іміджу, і носила довгі густі локони протягом багатьох років. Але цієї весни телеведучій захотілося змін: вона пішла до салону, де власноруч обрізала 30 сантиметрів волосся.

Весь процес вона зняла на відео і поділилася роликом у соцмережах. "Зістригли все непотрібне, і тепер я вільна. Не повірите, але останній раз я кардинально змінювалася 23 роки тому!", - написала зірка "Орла і решки".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від regina todorenko (@reginatodorenko)


"І ось вчора я зрозуміла, що настав час, я готова до змін. Приголомшливий майстер з Дубай вручив мені ножиці і сказав: "Cut it!". Для мене було важливо самій зробити цей крок. Хтось дозволяє собі змінюватися щомісяця, а я іноді після підстригання кінчиків плакала в туалеті, а один раз у мене навіть трапилася істерика, коли майстер прибрав не 2 см, а 5!", - додала Тодоренко.

Пізніше в "сторіз" ведуча показала нову себе.

  • Раніше Регіна Тодоренко розповіла про хворобу шкіри, якої довго соромилася. Лікарі діагностували у ведучої вітіліго - порушення пігментації, при якому окремі ділянки шкіри біліють через зникнення пігменту меланіну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування