Лайм

Сергій Бабкін присвятив дружині нову пісню "Вона знає": в мережі відразу згадали про зради музиканта

Новий трек - це душевна сповідь артиста

Трохи більше тижня тому дружина Сергія Бабкіна розповіла про численні зради чоловіка, і вже сьогодні музикант представив пісню-сповідь "Вона знає". Цей душевний трек співак присвятив своїй коханій Сніжані, яку називає Музою.

Прем'єра синглу відбулася 26 березня на YouTube-каналі виконавця. "Вона знає" - про жінку, яка поруч. "Вона знає" - про найпотаємнішї мрії та бажання. "Вона знає" - про силу почуттів, які виникли й допомагають йти пліч-о-пліч все життя. "Вона знає" - про найефективніші ліки від будь-якої хвороби - підтримку коханої людини. "ВОНА - жінка, віра, енергія, душа, момент, мрія, любов, галактика...", - коментує свою роботу артист.

Для створення креативної обкладинки синглу Сергій Бабкін візуалізував дуже чуттєвий та енергетичний образ. Перука була створена з дротів та джеків, що символізуть зв'язок з його Музою.

Дружина Сергія Бабкіна розповіла, що 10 років тому ледь не пішла від чоловіка через численні зради: музикант зізнався, що за перші три роки життя зі Сніжаною у нього було більше 100 жінок.

Після зізнань пари на зразкову сім'ю накинулися хейтери, після чого музикант пригрозив, що вони зі Сніжаною більше ділитимуться особистим.

Сергій і Сніжана Бабкіни Фото: instagram.com/snezhana_babkina

  • У лютому цього року Сергію Бабкіну зробили операцію на очах. Співак почав стрімко втрачати зір, і австрійські лікарі погодилися йому допомогти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про ветерана війни Терена, який став новим "Холостяком"

Головним героєм Холостяка 13 став військовослужбовець Олександр Терен Будько - що відомо про захисника, який втратив ноги

Сила надихає нас усіх: представник Латвії на "Євробаченні" зворушливо підтримав Україну

Представник Латвії на Євробаченні-2024 співак Dons заспівав українською пісню Teresa & Maria alyona alyona і Jerry Heil - відео

Любов через покоління: мережу розчулило фото хворого Брюса Вілліса з маленькою онучкою

Тяжкохворий Брюс Вілліс показався з маленькою онучкою Луеттою - який вигляд має 69-річний актор, який хворий на деменцію