Лайм

Учасниця "Холостяка" розповіла, скільки дівчат намагалися потрапити у проект в 11 сезоні

Кастинг не пройшли тисячі претенденток

Учасниця 11 сезону шоу "Холостяк" Тетяна Шевцова розповіла, скільки дівчат намагалися потрапити на проект, щоб підкорити серце харківського бізнесмена Михайла Залівако. Про це 24-річна дизайнерка інтер'єрів з Чернігова дізналася, коли на проекті залишилося 10 учасниць.

Фото: instagram.com/shevtsovatetiana/

"10 з 10 000, - написала Тетяна в Instagram. - Виявляється цього року було подано 10000 заявок на участь в проекті. Зараз вже 10 дівчат, і я серед них. Я вже була в десятці, в нашому будинку, та ба! Тепер уже точно я серед 10 дівчат, сподіваємося що немає ще "якогось будинку", адже тепер ми дуже насторожені".

У 2021 році вперше в історії проекту "Холостяк" учасницями стали не 15 дівчат, а 29. Їх поселили в різні будинки, тому вони не відразу дізналися справжню кількість суперниць.

Також Шевцова зізналася, що пристрасті на проекті розпалюються, і деякі вже почали плутатися в своїх почуттях. "Знаєте, з кожним тижнем все складніше і складніше, адже у всіх уже з'являються почуття до Міші. І все одно, хоч як би не абстрагувалася, починаю переживати за дівчаток, адже з ними проводиш 24/7, тобто весь час! Прямо не знаю, що і робити, як себе поводити", - написала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Письменник Станіслав Асєєв розповів про поранення на фронті і показав уламок, який витягли лікарі

Український письменник та журналіст Станіслав Асєєв, який служить у ЗСУ, отримав осколкове поранення на фронті

Український комік Андрій Лузан у прямому ефірі заявив про свою мобілізацію

Український комік і автор YouTube-каналу "Леві на джипі" Андрій Лузан заявив, що 6 липня мобілізується у ЗСУ

На Каньє Веста поскаржилися в генпрокуратуру РФ через рядки про Україну

Російські активісти звернулися до генпрокуратури РФ із закликом не допускати репера Каньє Веста на територію країни-терористки