RU  UA

Дізнатися

Український кореспондент зробив пропозицію дівчині у прямому ефірі вечірнього випуску новин: відео

До організації освідчення приєдналася команда телеканалу

Кореспондент ITV Вадим Мороз з міста Рівне зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині Олесі Джум, яка працює з ним на телеканалі. Красиве освідчення відбулося у прямому ефірі вечірнього випуску новин.

Закоханий журналіст вийшов на зв'язок зі студією, перебуваючи на даху приміщення. Однак через "несправності" зі звуком він не зміг вести репортаж. Тоді на допомогу коханому прийшла Олеся, принісши йому мікрофон. Саме в цей момент вся область почула зворушливе зізнання.

"Ніколи не вірив, що життя може розділитися на "до" та "після". Але, зустрівши тебе, це дійсно так: є межа, коли ми були не знайомі і є межа, коли немає ні тебе, ні мене, а є тільки ми разом. Олеся, я кохаю тебе і хочу, щоб у нас було все чудово. Я хочу, щоб ми разом зустрічали ось такі заходи сонця, світанки. Я хочу, щоб ти стала моєю дружиною", - сказав закоханий журналіст.

Вадим став на одне коліно і зі словами "Ти вийдеш за мене?" простягнув коробочку з каблучкою. Дівчина так розчулилася, що змогла тільки махнути головою. Після позитивної відповіді хлопець вдягнув прикрасу на палець і обняв вже свою наречену.

Фото: Кадр з відео

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Кто такая Розали Номбре,которая стала прототипом цифрового представительства МИД Украины Виктории ИИ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Российская блогерша и бывшая ведущая "Орла и Решки" Настя Ивлеева съездила в оккупированный Мариуполь - циничный поступок экс-коллеги прокомментировал Андрей Бедняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Когда начинается "Евровидение-2024" и в каком полуфинале выступят представительницы Украины alyona alyona и Jerry Heil