RU  UA

Дізнатися

DZIDZIO розповів, чому не допомагає дружині будувати кар'єру співачки

Михайло Хома відмовився "розкручувати" дружину

Михайла Хому (DZIDZIO) і його дружину Ярославу (SLAVIA) пов'язують 20 років стосунків і спільна робота: вони 10 років разом виступали в кавер-бенді "Друзі". Але після того, як Михайло став відомим, він не став допомагати Ярославі побудувати сольну кар'єру. У програмі "ЖВЛ" артист розповів, чим йому не догодила творчість дружини.

Фото: https://www.instagram.com/slavia_official/

Влітку 2020 року SLAVIA випустила пісню і кліп "Я тобі не мамка", який наробив галасу образливим натяком на непрості стосунки пари. Виявилося, що зйомки кліпу Ярославі подарував продюсер DZIDZIO Анатолій Безух.

"Мене вони нічого не питали, а потім в кінці [поставили] перед фактом, - сказав Михайло.

Він швидко охолов після першого обурення і пообіцяв, що не буде стримувати кар'єру дружини, але і допомагати їй не стане: "Ніхто нікого не розкручує, хтось може на шляху допомогти. Це міфи. Люди створюють себе самі. Якщо вони хочуть далеко дійти, вони повинні розуміти, що це відповідальність і багато роботи. Просто так нічого не буде".

Також DZIDZIO заявив, що його екранний образ має мало спільного з його справжнім характером. "Я набагато більш строгий. Якщо у мене колектив, я ж не буду вічно весело дивитися. Іноді люблю по столу гепнути. І по сраці можу дати так, що пектиме", - сказав шоумен.

Раніше Ярослава в інтерв'ю для YouTube-проекту "Без комплексів" відверто розповіла про проблеми в шлюбі з DZIDZIO. Так, дівчину засмучувала екранний роман її чоловіка з заміжньою співачкою Ольгою Цибульською.

"Мені було дуже неприємно. Якби Оля заперечувала, а вона грала в цю гру. Мені здавалося, що просто грають моїм життям. Чому її можна показати і з нею заспівати дует, а мене в той же час не можна показувати. Мені було дуже боляче, я йому говорила про це. А вона сама спеціально підігрівала інтерес до себе таким чином, - сказала Ярослава. - Я давала підтримку йому всі ці роки і сподівалася, що і він мене повинен підтримати. Але коли ми щось робимо для людини, не треба чекати того ж самого, віддачі".

Зараз SLAVIA шукає людей, з якої зможе розвивати свою творчість, не покладаючись на підтримку чоловіка і його команди.

  • Також Ярослава розповіла, чому за 20 років відносин вони з Михайлом так і не стали батьками.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии