Лайм

Дан Балан розповів, чи повернеться в шоу "Голос країни" в якості судді

Співак розповів про плани на майбутнє

Дан Балан став зірковим радником Тіни Кароль на етапі нокаутів в 11 сезоні "Голосу країни". Співак з'явився в 11 випуску шоу і допоміг Тіні обрати учасників, які пройшли до чвертьфіналу. За лаштунками Дан розповів, що був радий повернутися в суддівське крісло на один вечір, але цей проект для нього зараз не в пріоритеті.

Фото: 1 + 1

"Я б хотів ще раз зануритися в цей процес, мені це дуже подобається. Але мені здається, що два сезони вистачило, щоб я розкрив усе, що мені було цікаво для цього проекту, - сказав Балан. - Я не виключаю, можливо, колись я буду в цьому проекті. Але в цей момент у мене в пріоритеті інші проекти, а два сезони було досить для того, щоб я відчув "Голос країни" зсередини і зміг зрозуміти якісь елементи, які допомогли б мені в майбутньому як продюсеру".

Нагадаємо, що в 2021 році Дан Балан і фіналістка "Голосу країни" з його команди випустили спільні трек і кліп. Дивіться на theLime, яким вийшов його дует з учасницею з Казахстану Індірою Едільбаевой.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС