RU  UA

Дізнатися

Monatik показав кадри з сімейної фотосесії, і це відео просякнуте любов'ю

Ця зйомка стала дебютом для дітей співака

Квітневий номер L'Officiel Ukraine присвячений сімейним цінностям, а його головними героями стало сімейство Монатиків. На обкладинці журналу Дмитро та Ірина з'явилися з синами, і шанувальники пари вперше побачили обличчя Дані та Платоші. Як створювалася фотосесія - дивіться у наступному відео.

Короткий ролик зі зйомок на своїй сторінці в Instagram опублікував Monatik. На кадрах можна побачити, як хлопчаки обіймають тата, граються на знімальному майданчику, грають у папараці, а також позують перед камерою. "Мої", - коротко прокоментував відео артист.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dmitriy Monatik (@monatik_official)


Фанати зіркової сім'ї прийшли у захват від ролика, зазначивши, що воно просякнуте любов'ю. "Занадто зворушливо", "Стільки тепла від відео і вашої родини", "Кайф! Відео просякнуте любов'ю! Ви - приклад", "Ваша сила у вашій родині", "Від вашої родини тільки тепло і мимовільна усмішка... малюки класні і видно що дітки щасливі", - пишуть коментатори.

Бекстейдж супроводжується новою піснею Monatik'а "Ресницы безопасности", яка є саундтреком до фільму-біографії "Вечно танцующий человек". Кліп на цей трек музикант представив у день свого 35-річчя.

Обкладинка журналу Фото: instagram.com/monatik_official

  • Дивіться також на theLime, як виглядає будинок Monatik'а. Співак разом з сім'єю живе у заміському будинку, розташованому у селищі Крюковщина Київської області.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии