RU  UA

Дізнатися

Жінка з найдовшими нігтями в світі обрізала їх вперше за 28 років: фото

Нігті американки виросли до 7,33 м

Американка Аяна Вільямс обрізала нігті, які принесли їй світову популярність. Рекордсменка зробила це вперше з 90-х років, говориться на сайті Книги рекордів Гіннесса.

Фото: guinnessworldrecords.com/

Після останнього вимірювання дерматолог обрізала жінці нігті за допомогою міні-пили. Їхня довжина складала 7,3 м, а значить Вільямс побила свій власний рекорд 2017 року, коли її манікюр досягав "всього" 5,7 м.

Фото: guinnessworldrecords.com/

Прощання з нігтями далося Аяні нелегко, адже останнього разу вона стригла їх 28 років тому. Втім, їй дуже лестить, що тепер її ороговілі придатки шкіри будуть зберігатися в музеї міста Орландо. "Я відрощувала нігті кілька десятиліть. Знаю, що буду сумувати за ним, але прийшов час попрощатися", - сказала вона.

Фото: guinnessworldrecords.com/

Мешканка Техасу з дитинства любила манікюр, і коли її нігті виросли до 7 метрів, на він потребував кількох днів і близько 3-4 пляшечок лаку. Труднощі в догляді - не єдина проблема, з якою стикалася Вільямс. Роками вона не могла виконувати безліч повсякденних справ, включаючи миття посуду.

"У рухах я повинна бути дуже, дуже обережною. Зазвичай в голові я вже готуюся до наступного кроку, який мені потрібно зробити, щоб не поранитися нігтями і не зламати їх", - говорила рекордсменка.

Фото: guinnessworldrecords.com/

Хоча під час останнього вимірювання Вільямс побила свій рекорд, зараз пальма першості належить Лі Редмонд, яка почала вирощувати нігті в 1979 році, і у 2021-го їх довжина становить 8,65 м.

38-річний Султан Кесен - найвища людина в світі, зареєстрована в Книзі рекордів Гіннесса. Нещодавно в мережі вірусним стало фото, на якому він тримає звичайну банку коли. У його руках вона виглядає іграшковою!

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Виктор Розовый вышел на связь в соцсетях и рассказал о своем состоянии после тяжелого ранения головы - комик показал фото из больницы

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Когда финал "Евровидения-2024" и под каким номером выступят alyona alyona и Jerry Heil - где смотреть выступление Украины в финале

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитрия Монатика в Киеве остановили представители ТЦК и проверили документы - певец прокомментировал ситуацию - видео