Лайм

Дуже злякалася: шоумен Дядя Жора розповів, як його середня дочка ледь не стала жертвою маніяка

Це сталося кілька років тому

Український комік та телеведучий Дядя Жора (Вадим Мічковський) - батько трьох дочок. Одного разу його середня дівчинка Устина зіткнулася з маніяком в мережі, який намагався виманити у неї інтимні фото та дізнатися адресу.

Про це шоумен та його дружина розповіли у новому випуску програми "Зірковий шлях", який був присвячений гучному "роману" 8-річної дівчинки з підлітком. За словами пари, Устині у соцмережах стала писати якась дівчинка-ровесниця. У профілі була фотографія, тому їхня дочка нічого відразу не запідозрила.

Вадим Мічковський з дочкою Устиною Фото: instagram.com/dyadya_jora

"Потім ця подруга стала питати адресу, а потім запрошувала погуляти, - згадує дружина шоумена. - А потім дочка сама зрозуміла, що щось не те, бо та "дівчинка" попросила скинути фотку в купальнику".

Устина відразу розповіла про це мамі й татові, мовляв її подруга "якась дивна". Тоді батьки прочитали всю переписку і зрозуміли, що їхня дочка спілкувалася зовсім не з дитиною.

"Ми стали вести самі листування. Ми взяли у Устини телефон і написали: "Це мама Устини". Аккаунт відразу був заблокований та видалений", - відзначили Мічковські. Зіркове подружжя додало, що їхня дочка тоді дуже злякалася, і що цей випадок буде для неї уроком.

Дядя Жора з дружиною та дочками Фото: instagram.com/dyadya_jora

  • Читайте також на theLime, як учениця молодших класів спритно перехитрила переслідувача у під'їзді. Покажіть цей ролик дітям і навчіть завжди звертати увагу на те, хто знаходиться у них за спиною.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil