RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

Всі новини

Є очевидна грань: юрист вказала на важливий нюанс в скандалі навколо "роману" 8-річної дівчинки з підлітком

8-річна модель Мілана Маханець хвалиться своїми стосунками з 13-річним блогером Павлом Паєм, а мати дівчинки активно розкручує Instagram-кар'єру своєї дочки. Юрист назвала цю ситуацію зазіханням на нормальний статевий розвиток дітей, як тих, хто це дивиться, так і тих, хто зображує.

Про це в Facebook написала юрист Анна Маляр.

Вона зазначила, що деякі батьки самі створюють "контент для педофілів" за участю власних дітей.

"Втім, завжди можна сказати, що це ви збоченці, якщо побачили в 8-ми річній дівчинці сексуальний об'єкт, а ми просто зробили гарне фото і взагалі це мистецтво, в якому ви не розбираєтеся. Проте де межа? Грань дуже проста і очевидна. Дитину можна одягнути в дитячі речі та дитячі бантики, а можна а-ля муленруж і зробити з дівчинки звабливу жінку ", - пише Маляр.

Юрист зазначила, що без експертизи в рамках кримінального провадження ці фото не можна називати розбещенням, так як без неї - це лише особиста думка. Однак, пише вона, до експертизи може і не дійти, адже корупція захищає від кримінальної відповідальності людей з грошима.

"Тому я скажу про інше. Перш за все, це посягання на нормальний статевий розвиток дітей, які це дивляться і які зображують", - пише Маляр.

Вона звернулася до батьків дівчинки, зазначивши, що їй доведеться жити, вчитися, створювати сім'ю в тому середовищі, в якому батьки смітять своїм "педофільні мистецтвом".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі поширилося відео молодого українського блогера , на якому "український пілот" нібито пропонує росіянам на борту скористатися аварійним виходом та "возз'єднатися з рідної гаванню" - Кримом - над яким ніби-то пролітає літак.