Лайм

Фермер у TikTok розповів, як правильно зберігати яйця - схоже, роками помилялися навіть виробники

Отакої...

Відкрийте холодильник і подивіться, як у ньому зберігаються яйця. Готові посперечатися, ви теж зберігайте їх неправильно. Втім, як і більшість людей, включно з виробниками.

Власник ферми та користувач TikTok Ной Янг (у соцмережі - theshilohfarm) розповів, як варто зберігати яйця та яку помилку всі ці роки здійснюють покупці та виробники. Життя людей перестало бути колишнім, адже про такі особливості яєць мало хто знає.

У свєму блозі Янг багато розповідає про тварин, домашню птицю та життя на фермі в цілому. Нещодавно хлопець згадав, що мільйони людей в усьому світі не знають, як правильно зберігати курячі яйця і зірвав джекпот - його ролик у TikTok подивилися понад 2 млн користувачів.

"А ви знаєте, що зберігаєте яйця неправильно? Давайте поясню", - почав він.

Фото: TikTok / @theshilohfarm

Як зазначив далі хлопець, у кожного яйця є дві стороні - загострена й тупа. Як правило, у лотках яйця зберігаються загостреною стороною вгору - точно так само їх зазвичай розміщують і у холодильнику. Але цей варіант точно не сприяє гарному зберігання.

У тупому кінці яйця, продовжив фермер, знаходиться повітряна подушка. Вона захищає жовток від бактерій на кшталт сальмонели. Тому, якщо зберігати яйця тупим кінцем вниз, повітря підніматиметься під дією сили тяжіння і наближає бактерії до жовтка. Тому варто перевернути продукт гострим кінцем вниз - так повітряна подушка збереже його свіжість.



Серед сотень коментарів під роликом лише одиниці людей розповіли, що знають про це і зберігають яйця саме тупим кінцем вгору. Інші ж посміялися, що їхнє життя враз змінилося назавжди.

"Може, варто розповісти про це виробникам? Адже виходить, що вони взагалі не знають про це", "Ну і що тепер? Переробляти всі лотки?", "Піду переверну", - відреагували під роликом.

  • Дивіться також на theLime, як блогер із TikTok ризикнула та довірила 3-річній доньці фарбування волосся. Що вийшло? Чудове відео та 12 млн переглядів. Хто б міг подумати, що вдома зростає талановитий перукар.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Дітей актора Віктора Стороженка, який служить у ЗСУ, образили через колір шкіри

Український актор Віктор Стороженко, який служить у ЗСУ, розповів, що його дітей обізвали на дитячому майданчику

Героїчний вчинок: на концерті Пивоварова українка попрощалася із довгим волоссям заради допомоги ЗСУ

Дівчина погодилася обрізати довге волосся, щоб допомогти українській армії - це сталося під час концерту Артема Пивоварова - відео

Ірина Горова відповіла на чутки, що розірвала співпрацю з Потапом через його "зашквари"

Продюсер лейбла POMITNI та колишня дружина Потапа Ірина Горова пояснила, чому розірвала ділові відносини з Олексієм Потапенком