Лайм

У мережі показали новий будинок Наталії Могилевської - співачка орендувала котедж на березі Дніпра

Артистка втекла від міської суєти

Наталя Могилевська, яка багато років прожила в центрі Києва, перебралася на околицю, ближче до природи. Співачка орендувала котедж на Осокорках з видом на Дніпро, де планує провести все літо.

Як виглядає нове тимчасове житло 45-річної артистки показали у програмі "Викриття". Двоповерховий будинок, скромних за площею розмірів, знаходиться за високим парканом. На території є невеликий затишний дворик та тераса, яку прикрашають китайські ліхтарики і полотно з зображенням індійського слона мудрості.

У будинку співачка проживає зі своїм улюбленцем - чорним лабрадором на прізвисько Айка. Журналісти зняли Могилевську вдома, коли вона снідала, а потім - під час прогулянки з собакою. На кадрах Наталію супроводжував таємничий незнайомець.

Сама співачка вже відреагувала на сюжет і порівняла себе з голлівудською зіркою. "Відчуваю себе голлівудською зіркою, за якої невпинно стежать папараці і яка їсть здоровий сніданок з чіа, - пише співачка в Instagram. - Клянусь, вчора були пельмені. Мені просто сьогодні пощастило".

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

  • Раніше з висоти пташиного польоту показали розкішний особняк Тіни Кароль. Кажуть, співачка планує поруч ще одну великий ділянку для сина Веніаміна.
  • Дивіться також на theLime, як виглядають будинки Потапа з Настею Каменських та Юрія Горбунова з Катею Осадчою. Знаменитості живуть через паркан у елітному селищі Козин, що в напрямку Конча-Заспи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа