Лайм

Ектор Хіменес-Браво показав свій стильний будинок у котеджному містечку Ірпеня: фото

Ресторатор вважає за краще жити за містом

Знаменитий ресторатор та суддя проекту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво вже багато років живе та будує свій бізнес в Україні. Кулінар оселився у котеджному містечку Ірпеня, який розташований у 15 хвилинах їзди від Києва.

Фотографіями свого житла телеведучий поділився на особистій сторінці в Instagram. На кадрах видно, що котедж шеф-кухаря стоїть серед столітніх дубів та має стильний дизайн.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

"Жити у передмісті - це одне з найважливіших рішень, які я приймав за останні роки свого життя. Спочатку мені було страшно - скільки часу я буду проводити в дорозі на роботу, де я буду купувати свіжий хліб, як я зможу жити без ритму столиці? І ось я тут. Іі я ще жодного разу не шкодував про своє рішення: чисте повітря, поруч ліс та ідеально розвинена інфраструктура", - поділився Ектор.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

На території будинку є тераса, басейн та невеликий сад. Фасад будинку виконаний у лофтових відтінках, які красиво поєднуються з яскравим газоном. Інтер'єр котеджу всередині теж зроблений у коричнево-сірих тонах.

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

Фото: instagram.com/hectorjimenezbravo

  • Раніше ми писали, що Наталя Могилевська, яка багато років прожила в центрі Києва, перебралася на околицю, ближче до природи. Співачка орендувала котедж на Осокорках з видом на Дніпро, де планує провести все літо.
  • Дивіться також на theLime, як виглядають будинки Потапа з Настею Каменських і Юрія Горбунова з Катею Осадчою. Знаменитості живуть через паркан в елітному селищі Козин, що в напрямку Конча-Заспи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)