Лайм

Розірвало на шматки: Настя Каменських розповіла про важкі наслідки коронавірусу

Після хвороби у співачки почалися панічні атаки

На зйомках реаліті-шоу "Девочки рулят" в Мексиці Настя Каменських перенесла чергову панічну атаку. Напад паніки став для співачки несподіванкою, адже вона думала, що на відпочинку тривога її відпустить.

"Я не знаю, що зі мною відбувається. Я думала, що на Києві все зупиниться, але у мене знову трапилася панічна атака. Клянуся, у мене ніколи в житті такого не було, я взагалі не знала, що таке панічна атака, - заявила Каменських в новому випуску шоу. - Я не розповідала, але я перехворіла на "корону", і лікар мені сказав, що це такі наслідки. Ми їхали в Мексику, я дуже розраховувала, що це не повториться, але мене просто розірвало на шматки. Просто емоції почали бити, вивалюватися. Але я вважаю, що це правильно, тому що коли ти тримаєш це всередині себе, це призводить до якихось хвороб, стає ще гірше".

Свій важкий психологічний стан зірка пов'язує не тільки з коронавірусом, а й зі смертю батька.

"Ми втратили тата, я перехворіла. Найстрашніше, що це неможливо контролювати. Але це і не потрібно контролювати. Потрібно ридати, якщо ридається", - сказала вона.

Раніше в реаліті Настя вперше описала свій стан під час панічних атак.

"Буря емоцій виходить з тебе через край і ти не можеш контролювати свій стан, - говорила вона. - Тобі тривожно, пульс частішає, і ти не знаєш, що відбувається".

  • Настя Каменських показала фото в бікіні, які раніше соромилася виставляти. Так співачка виглядала до схуднення на 20 кг.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024