RU  UA

Дізнатися

Ольга Бузова похвалилася умінням тікати від роботи в окупований Крим - здається, в "чорному списку" Мінкульту ще є місце

Співачка й телеведуча провела вихідні в Євпаторії

Російська телеведуча та поп-співачка Ольга Бузова похвалилася в Instagram свіжими фото з окупованого Криму. У коментарях до фотографій знаменитість пораділа тому, що вміє втекти від роботи та відпочити. До слова, в так званому чорному списку Мінкульту України ще є місце.

На особистій сторінці у соцмережі Бузова поділилася фотографією з місцевого готелю, а також показала, як годує хлібом птахів на Лебединому озері в Євпаторії (чого, як відомо, орнітологи робити категорично не радять).

Примітно, що це не перший приїзд Бузової на окупований Росією півострів. Раніше співачка з'являлася там з концертами та проводила вихідні. Відповідно, її не турбує той факт, що кожен подібний візит є порушенням закону України і фактичною згодою з агресивною політикою Кремля.

Згідно з останньою інформацією Мінкульту, до списку заборонених діячів культури на сьогоднішній день внесені 150 імен. Як вже зазначалося вище, Ольги Бузової в переліку небажаних осіб все ще немає.

  • Читайте також на theLime, як у Київському університеті культури вирішили розіграти квитки на концерт російського співака Моргенштерна, але самі ; студенти ідею cприйняли так собі. Ну просто анекдот про пральню.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona упала на одной из репетиций перед Евровидением 2024 из-за кольчуги - автор украшения показала ее фото и процесс создания