RU  UA

Дізнатися

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

На виготовлення знадобилося трохи менше двох тижнів

На генеральній репетиції перед "Євробаченням-2024" alyona alyona впала прямо на сцені через кольчугу, вага якої становить 3 кг. Дизайнеркою цього елементу є Олена Романова, і у соцмережах вона поділилася фото вбрання, а також повідомила деякі деталі.

Зокрема, з опублікованих у мережі фото можна побачити, що сценічний костюм реперки для конкурсу є багатошаровим: він складається одразу з кількох елементів і несе свій символізм. Одяг виконавиці нагадав багатьом прихильникам образ самурая, оскільки втілював своїм виглядом тернисте життя жінки, яка, попри всі негаразди та виклики, йде до кінця.

Читайте також: Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть.

Фото: instagram

На своїй сторінці в Instagram Романова виклала фото кольчуги та зазначила, що для її виготовлення було використано 10 тисяч металевих кілець. Загальна вага прикраси становить 3 кг. Разом із приміркою знадобилося близько 12 днів на її створення.

Фото: instagram

Нагадаємо, Романова також є авторкою частини костюму солістки гурту Go-A Катерини Павленко, яка брала участь у "Євробаченні-2021". Йдеться про металеву рукавичку, корсет та ще деякі елементи декору. Також дизайнерка створила костюм для Павленко для виступу гурту в інтервальному акті на "Євробаченні-2023", яке проходило у британському Ліверпулі.

Що стосується падіння alyona alyona на одній із репетицій, то в цій ситуації вона продемонструвала свій справжній професіоналізм: одразу після падіння артистка швидко піднялася і продовжувала читати реп, наче нічого й не трапилося. Однак не обійшлося без подряпин, зламаного нігтя та незначної деформації сценічного образу.

Читайте на тему: У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу.

"Все нормально. У мене кольчуга після репетицій стала довшою, ніж була, тому що вона тягнеться. Я не очікувала, що наступлю на неї. Один зламаний ніготь, подряпане коліно й трохи порваний костюм – ще нічого не значить. Я встала й пішла зачитувати реп. Будь-яка українська жінка так і зробила б. Я встану і піду зачитаю ще краще, бо я вже маю досвід, як впасти і встати. Все нормально, дякую за турботу", - коментувала свій стан реперка після інциденту.

Фото: instagram

До слова, перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу відбувся у вівторок, 7 травня, під час якого визначилися перші 10 фіналістів. Сьогодні, 9 травня, відбудеться другий півфінал, під час якого єврофани почують імена ще десятьох фіналістів. Також у цій частині шоу виступлять країни-засновниці конкурсу, серед яких Франція, Італія та Іспанія - вони автоматично проходять у гранд-фінал, який, нагадаємо, пройде вже цієї суботи, 11 травня. За лічені дні прихильники з усього світу дізнаються ім'я нового переможця "Євробачення".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Вартий всього найкращого: кохана Позитива зворушливо привітала його з днем народження

Алексей Завгородний (певец Позитив) встречается с танцовщицей Юлией Сахневич – избранница музыканта поздравила его с днем рождения

Після виїзду з України Олег Кензов виступив з росіянами у Німеччині: що відомо про скандал

Олег Кензов с Мишей Марвиным и звездами-путинистами выступил на российском мероприятии в Германии – артист исполнял русскоязычные песни

Як позбутися попелиці в саду і на городі: допоможуть натуральні засоби

Тля питается молодыми сочными растениями. Как избавиться от вредителя - читайте в материале