Лайм

Лілія Подкопаєва вакцинувалася від Covid-19 та розповіла про свій стан

Спортсменка зробила щеплення препаратом Pfizer

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва зробила щеплення від коронавірусу. Першу дозу вакцини спортсменка отримала в одній з клінік США.

Про вакцинацію 42-річна гімнастка розповіла у своєму Instagram. "Я рада, що сьогодні зробила щеплення вакцинної Pfizer. Дякую всім, хто організовує кампанію з вакцинації - і всім, хто робить щеплення", - написала вона.

Лілія Подкопаєва Фото: instagram.com/podkopayeva_official

У коментарях Лілію стали розпитувати про її стан після вакцинації, в тому числі й українські знаменитості. "І як?", - запитала Леся Нікітюк. "Політ нормальний", - відповіла Подкопаєва.

"Чесно у мене були сумніви з приводу вакцинації, але поспілкувавшись з лікарями, я зробила усвідомлений крок! Поки все добре, але я прислухаюся до себе!", - відповіла Лілія співачці Тетяні Решетняк.

  • Ведуча каналу "1+1" Алла Мазур, яка вилікувалася від раку грудей, зробила щеплення індійською вакциною CoviShield. Своїм прикладом журналістка хотіла показати, що вакцинуватися безпечно і дуже важливо, в тому числі й людям з ослабленим імунітетом.
  • Раніше українські знаменитості зробили щеплення у прямому ефірі. На публічну вакцинацію від коронавірусу зважилися співачка Руслана Лижичко, шоумен Олександр Педан, спортсмен Сергій Конюшок та інші відомі особистості.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії