Лайм

Дочка Павла Зіброва виходить заміж за бізнесмена, якому раніше сказала "ні" - хто він

Пару познайомив зірковий батько дівчини

24-річна Діана Зіброва, дочка українського артиста Павла Зіброва, виходить заміж за бізнесмена Андрія Іщенка, з яким перебуває у стосунках вже п'ять років. Однак через пандемію пара поки не може визначитися з датою урочистості.

"Весілля - у нас зараз проблема номер один. Тому що, планували на минулий рік - мимо. Планувати на цей рік - не знаю. Можливо, восени все буде краще. Можна сказати, що вже на низькому старті йде підготовка до планування сім'ї", - розповіла дівчина у програмі "Зірковий шлях".

Діана Зіброва з нареченим Фото: facebook.com

Пара познайомилася, коли Діана була ще школяркою. Андрій тоді брав уроки вокалу у її зіркового батька, і вони кілька разів перетиналися, в тому числі й на концертах Зіброва.

Через деякий час знайомство переросло у почуття. Для Діани Андрій став першим хлопцем, до нього у дівчини не було стосунків. Через два роки роману хлопець зробив коханій пропозицію, але вона йому відмовила.

"Тоді я була абсолютно не готова, - згадує Діана. - Я як їжачок закрилася в собі і не хотіла нікому про це розповідати. Звичайно, він ображався, йому було неприємно, але він переступив через цю ситуацію. Мені було страшно тоді створювати свою сім'ю. Але зараз вже пройшов час і я розумію, що і у Андрія є зміни по роботі в позитивному плані і у мене - нові контакти та нові можливості. Я розумію, що вже можна створювати сім'ю".

Діана та Андрій Фото: facebook.com

Діана зізналася, що її батьки є для неї прикладом, і вона хоче створити саме таку сім'ю.

63-річний співак Павло Зібров довгий час одружений на своїй директорці Марині. Пара одружилася у серпні 1994 року, а у 2019-му Зібров знову повів дружину під вінець. Весільна церемонія пройшла у ресторані Конча-Заспи у день 60-річчя дружини артиста. Діана - спільна дочка подружжя, але у пари є ще діти від попередніх шлюбів.

Павло Зібров з дружиною Мариною та дочкою Діаною Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

  • Раніше Павло Зібров розповів про сімейну трагедію , яку пережив у шлюбі з другою дружиною. Подружжя довго не могли мати дітей, а коли Марина завагітніла, у неї стався викидень.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності