Лайм

ЗМІ говорять про розмову Меган Маркл з королевою перед похороном принца Філіпа - що про неї відомо

Дружина принца Гаррі здзвонилася з Єлизаветою II минулого тижня

Через вагітність Меган Маркл не змогла бути присутньою на похороні принца Філіпа, але вона підтримала королеву по відеозв'язку. Дружина принца Гаррі зв'язалася з Єлизаветою II перед траурною церемонією, і разом з нею був син Арчі, якому у травні виповниться два роки.

Принаймні, так стверджують інсайдери видання People. Герцогиня Сассекська спостерігала за похороном з їх з Гаррі дому у Монтесіто (США), оскільки на цьому етапі вагітності лікар наполіг утриматися від перельотів. За даними джерела, Меган щодня телефонувала чоловікові, який за неї дуже переживав, так як минулого року акторка пережила викидень.

Єлизавета II та Меган Маркл Фото: Getty Images

"Вона знає, що поїздка у Велобрітанію була важкою для Гаррі. Він не хотів залишати Меган та Арчі одних. Меган щодня запевняла його, що з ними все в порядку. Вона не хотіла, щоб він турбувався", - відзначило джерело.

Незважаючи на всі образи, герцогиня хотіла підтримати королеву, тому висловила співчуття у зв'язку зі смертю принца Філіпа здалеку. Маркл додзвонилася до бабусі чоловіка і поговорила з нею кілька хвилин перед початком похорону у Віндзорі.

  • Принц Гаррі вже повернувся до вагітної дружини та сина. Багато хто припускав, що герцог залишиться привітати королеву з днем народження, але він вирішив покинути Великобританію за день до ювілею.
  • 21 квітня Єлизаветі II виповнилося 95 років, і її довголіття традиційно стає предметом загального обговорення, захоплення та навіть жартів. theLime розібрався, як королеві вдалося увійти до п'ятірки найбільш довгоживучих представників британської монархії за всю її історію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації