RU  UA

Дізнатися

Трансгендер Кейтлін Дженнер балотуватиметься на пост губернатора Каліфорнії: у мережі незадоволені

Вона офіційно висунула свою кандидатуру

71-річна Кейтлін Дженнер (батько-трансгендер Кендалл та Кайлі Дженнер, єдинокровних сестер Кім Кардашьян) оголосила, що балотуватиметься на пост губернатора американського штату Каліфорнія.

"Я в грі! За Каліфорнію потрібно боротися", - написала вона у своєму Instagram, зазначивши, що вже подала відповідні документи. Дженнер розкритикувала чинного губернатора Каліфорнії, демократа Гевіна Ньюсома за "надмірно жорсткий локдаун" та "занадто високі податки".

"Каліфорнія була моїм домом майже 50 років. Я приїхала сюди, тому що знала, що будь-хто, незалежно від його походження або стану в житті, може втілити свої мрії в реальність. Але за останнє десятиліття ми стали свідками того, як сяйво Золотого штату ослабло через однопартійне правління, яке ставить політику вище прогресу і особливі інтереси вище людей. Сакраменто потрібен чесний лідер з ясним баченням", - вважає Дженнер.

Фото: instagram.com/caitlynjenner

У мережі зустріли новину без особливого захоплення. У коментарях люди пишуть, що не голосуватимуть за неї: по-перше, у неї немає досвіду у політиці, а по-друге, вона підтримувала Дональда Трампа.

Кейтлін Дженнер раніше була відома як Брюс Дженнер - олімпійський чемпіон з десятиборства та учасник реаліті-шоу "Сімейство Кардашьян". У 2015 році він оголосив себе трансгендерною жінкою на ім'я Кейтлін.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Создатели Холостяка сообщили о большом количестве анкет после того, как объявили имя нового героя Александра Терена Будько

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення опровергло заявление alyona alyona о штрафе украинской делегации за футболки с призывами освободить военнопленных

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

В День семьи 2024 в Украине певица Lama показала фото со своим избранником Романом и высказалась о семейных ценностях