Лайм

В Україні завершився 11 сезон шоу "Голос країни": за що сварять Тіну Кароль і де наламав дров Потап

Ні фіналу без закулісного галасу

Глядачі вокального шоу "Голос країни" продовжують активно обговорювати суперфінал 11 сезону та перемогу Сергія Лазановского, підопічного Наді Дорофєєвої. Втім, предметом дискусій стала не тільки історія хлопця з Івано-Франківської області, а й традиційні закулісні інтриги та конфузи за участю зірок, без яких рідко проходять такого роду заходи.

Далі коротко про те, за що глядачі "Голосу" сварять у соцмережах Тіну Кароль, і де так наламав дров Потап, що тепер його хейтять шанувальники тієї ж Тіни Кароль. Поїхали!

Тіна Кароль йде з шоу "Голос країни", але сварять її не за це

Так, друга новина після перемоги Сергія Лазановского - Тіна Кароль залишає шоу "Голос країни", в якому за 11 сезонів була зірковим тренером вісім разів. За цей час співачка та її підопічні перемагали п'ять разів, за що їй варто сказати "дякую" великій армії шанувальників, яка часто підтримує не стільки учасників вокального шоу, скільки улюблену виконавицю.

Під час суперфіналу 11 сезону глядачі заговорили в соцмережах про те, що продюсери шоу "зливають" співачку навмисно, щоб в хоч цього року зробити фінал непередбачуваним. Так це чи ні, та перемога все ж дісталася Сергію Лазановскому, і на цьому етапі Тіна Кароль вирішила заявити про те, що йде з проекту. До того ж так завзято, що двічі вихоплювала мікрофон з рук своєї підопічної Юлії Тимочко.

Поведінку співачки в коментарях до ефіру назвали, "м'яко кажучи, некоректною". Як здалося глядачам, артистка не приховувала роздратування і вела себе гордовито. За це їй і дісталася порція критики.

До слова, на вже вільне крісло судді "Голосу країни" Тіна Кароль запросила солістку The Hardkiss Юлію Саніну.

Так а що ж Потап?

Приблизно про те ж в Instagram незабаром після ефіру написав і Потап. Продюсер Mozgi Entertainment і теж суддя "Голосу країни" привітав з перемогою на проекті Надю Дорофєєву, що правда, трохи переборщив з емоціями і назвав шанувальників Тіни Кароль "жменькою скажених фанатів, які відчайдушно топлять за свою ікону".

Через деякий час Потап підправив свій пост та залишив у ньому тільки хвалебні оди на адресу Наді Дорофєєвої, але скріни оригіналу вже встигли розійтися по соцмережах і викликати шквал негативу у відповідь.

Ні Потап, ні Тіна Кароль поки ніяк цей конфуз не прокоментували.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.