Лайм

Анастасія Приходько розкрила стать та ім'я третьої дитини через місяць після пологів

Здогадки шанувальників та колег підтвердилися

Анастасія Приходько довго інтригувала шанувальників, не називаючи стать своєї третьої дитини. І ось нарешті співачка зізналася, що народила хлопчика, якого вони з чоловіком назвали Лука.

Познайомити фанів з сином артистка вирішила через місяць після пологів. Вона опублікувала в Instagram милу фотографію малюка поруч з яким лежать внутрішньоутробні знімки. Правда, обличчя крохи Анастасія вирішила поки не показувати.

Молодший син Анастасії Приходько Фото: instagram.com/prykhodko_official

У підписі до фото Приходько розповіла, що Лука народився ввечері 25 березня з вагою 3,830 та зростом 55 см. Цей день припав на державне свято - День Служби безпеки України (СБУ).

"Їм я добре, з моменту народження набрав вже 1.200 і виріс на 5 см. Я дуже стараюся дати мамі поспати, але іноді о 3 годині ночі хочу на ручки і нічого з цим вдіяти не можу", - написала виконавиця нібито від імені малюка.

Анастасія приховувала не тільки стать дитини, але й свою вагітність. Про поповнення в сім'ї Приходько повідомила два тижні тому. Співачка опублікувала зухвале фото, на якому зображена з великим животом. У підписі вона пояснила, що приховувала свій особливий стан від громадськості, оскільки очікування малюка - надто особистий момент.

Анастасія Приходько також виховує 11-річну дочку Нану, яку народила від абхазького бізнесмена Нурі Кухілави та 5-річного сина Гордія, який з'явився на світ у другому шлюбі з Олександром.

Анастасія Приходько зі старшими дітьми Фото: instagram.com/prykhodko_official

  • Анастасія та Олександр офіційно зареєстрували свої стосунки у 2013 році. Розпис пройшов скромно, у спортивних костюмах. І тільки через 6 років подружжя вирішило зіграти повноцінне весілля з вінчанням у церкві.
  • Раніше Приходько розповіла, що у першому шлюбі пережила домашнє насильство. Нурік Кухілава піднімав руку не тільки на Анастасію, але й на їхню спільну дитину - Нані тоді було 2,5 роки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також