Лайм

Святослав Вакарчук вперше за довгий час показав дружину Лялю - приводом став день народження

Музикант поділився особистим знімком

Святослав Вакарчук вкрай рідко говорить про особисте життя і майже не показує свою дружину. Відомо, що лідер гурту "Океан Ельзи" одружений на чарівній брюнетці Лялі Фонарьовій, якій минулої неділі виповнилося 44 роки.

У день народження коханої музикант вирішив зробити виняток та поділився її фотографією. На знімку дружина співака ховається за гілочками верби та злегка посміхається. "Ось і весна настала", - написав Вакарчук.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

У коментарях артиста стали вітати з Вербною неділею, а іменинницю - з днем народження. "Вітаю Лялю з днем варення", "Красива Ляля", "Красуня, вітаємо", "Вітаю з подвійним святом", "Очі видають - закохана. Нарешті і їй Бог послав щастя", - пишуть фоловери під постом.

Святослав Вакарчук та Ляля Фонарьова зіграли таємне весілля у 2015 році після довгих років стосунків. Це була скромна церемонія і відбулася вона у Львові. Однак співак ніяк не підтвердив цю інформацію. До того ж, лідер ОЕ неодноразово говорив, що має намір зберігати своє особисте життя в якомога більшій приватності.

Ляля - теж творча особистість. Вона вивчилася на стиліста у Лондонській школі, а після повернення до Києва стала створювати образи для українських зірок, в тому числі й для "Океану Ельзи". До шлюбу з музикантом жінка була заміжня за львівським бізнесменом Володимиром Тарасюком, від якого народила доньку Діану. Вакарчук виховує дівчину як свою рідну.

Фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk

  • 6 березня Святослав Вакарчук презентував свій авторський проект "Оранжерея" . Всі пісні альбому музикант присвятив своєму батькові, який пішов з життя у квітні 2020-го.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші