Лайм

Тіна Кароль до восьмих роковин смерті чоловіка показала його рідкісне фото з маленьким сином на руках

Євген Огір помер 8 років тому

Щороку, 28 квітня, Тіна Кароль вшановує пам'ять померлого чоловіка зворушливими фотографіями. До восьмих роковин смерті Євгена Огіра співачка показала архівний знімок, який до цього не публікувався.

Артистка поділилася з дописувачами в Instagram Stories рідкісним сімейним кадром, зробленим незабаром після народження їх первістка. На знімку Євген тримає на руках новонародженого Веніаміна, годує його з пляшечки та щасливо посміхається в камеру. "Ти посміхаєшся мені у вічності. Я належу тобі у нескінченності", - підписала знімок зірка.

Фото: instagram.com/tina_karol

Пізніше Тіна опублікувала ще один кадр, але вже з дорослим Веніаміном і вже без тата. На цьому знімку Кароль разом з сином зображені у салоні автомобіля.

Фото: instagram.com/tina_karol

Євген Огір пішов з життя 28 квітня 2013 року в одній з лікарень Києва. Продюсер кілька років вів боротьбу з онкологією, але хвороба виявилася підступнішою. На момент смерті чоловікові Тіни Кароль було 32 роки, а в шлюбі з артисткою він встиг прожити всього п'ять років.

З тих пір як співачка поховала чоловіка, вона так і не вийшла заміж. Всю свою любов і тепло артистка дарує тільки одному чоловікові - їх спільному сину, 12-річному Веніаміну.

  • Раніше Тіна Кароль показала талісман, який завжди носить з собою. Поруч зі співачкою завжди знаходиться іграшкова панда, яка символізує для неї померлого чоловіка.
  • Дивіться також на theLime, як виглядає розкішний особняк Тіни Кароль. Ділянку придбав Євген Огір у 2007 році, як подарунок дружині за народження сина.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита