Лайм

У мережі показали рідкісне фото принцеси Діани, коли за нею стежив натовп журналістів

На знімку майбутній дружині принца Чарльза 19 років

Чарльз Спенсер, молодший брат принцеси Діани, перепостив собі на сторінку архівну фотографію зі своєю сестрою, яку першим опублікував у своєму Twitter королівський оглядач Rowan Marie. На знімку леді Ді 19 років, і тоді вона вже була у центрі уваги преси.

Автор першого поста зазначив, що на цьому знімку Діана та Чарльз виглядають так, ніби вони на обкладинці альбому британського гурту The Smiths. Брат Діани зазначив , що її зарозумілий вигляд легко пояснити, адже вона постійно була під прицілом камер.

Фото: twitter.com/cspencer1508

"Це був кінець 1980 року, мені було 16 років, і моя сестра забирала мене з коледжу на обід. За нею стежили 12 автомобілів та 1 мотоцикл бульварних журналістів. Чесно кажучи, цього достатньо, щоб будь-який підліток мав такий же зарозумілий вигляд, як Морріссі, - написав Спенсер, маючи на увазі вокаліста гурту The Smiths Стівена Морріссі.

Діана познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком принцом Чарльзом у 1977 році. Синові Єлизавети II на той момент було 29 років, Діані - 16. Роман між ними зав'язався у 1980 році, тому не дивно, що за майбутньої королівською особою пильно стежили папараці.

  • Весільну сукню принцеси Діани покажуть на виставці - це справжній витвір мистецтва. 40 років тому у пишній сукні з 7-метровим шлейфом Діана Спенсер вийшла заміж за принца Чарльза.
  • Велосипед принцеси Діани, на якому вона каталася ще до заміжжя з принцом Чарльзом, продадуть на аукціоні. Він був символом її юнацької свободи, а потім обмежень, з якими леді Ді зіткнулася, ставши членом королівської сім'ї.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи планує повертатися у політику. Артистка пригадала свій попередній досвід

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Співачка Тоня Матвієнко розповіла, що після смерті Ніни Митрофанівни часто бачить її своїх снах. Артистка досі не звільнила кімнату від маминих речей

Був рупором правди: Юрій Рибчинський назвав свою версію смерті Кузьми Скрябіна

Юрій Рибчинський пояснив, чому смерть Скрябіна - вбивство. Він пригадав, як присвятив поетичні рядки Андрію Кузьменку