RU  UA

Дізнатися

Ірина Білик в сльозах розповіла про хворого брата, якого приховувала все життя

Рідний брат співачки має психічний розлад

У відвертому інтерв'ю про особисте життя Ірина Білик розповіла про молодшого брата, якого багато років утримує через психічний розлад. У програмі "Мій секрет" співачка зізналася, що 42-річний чоловік вже 5 років не виходив із квартири.

Ірина Білик з мамою Ганною Яківною Фото: instagram.com/bilyk_iryna/

"У мене є рідний брат Сергій. Він хворів на психічний розлад. Ми не хотіли ніде про це говорити. Мама дуже не хотіла. Після смерті мами він залишився один у квартирі. Сам піклуватися про себе він не може. Він жодного дня не працював. Він не може працювати, він хворий. Він 5 років не виходив на вулицю взагалі, - зізналася Ірина Маші Єфросиніній. - Зараз я намагаюся йому пояснити, що потрібно жити таким життям, як люди живуть. Мати сім'ю. Я хотіла якось поліпшити його життя, але поки що не можу цього зробити. Мені допомагає мій брат Юра. Поки все, що я можу для нього зробити - посилати йому продукти і утримувати його. Коли мама померла, я знайшла молитву за свого брата. Вона щодня читала цю молитву, і всі сподівалися, що він одужає".

Білик поскаржилася, що публіка вважає життя артистів простим і благополучним, але за красивою картинкою часто ховається гірка правда. "Насправді сьогодні це великі проблеми. Співати, танцювати, на люди виходити - це точно капець. Я його люблю і сподіваюся, що він виросте", - сказала зірка.

Раніше про брата Білик розповідала її нині покійна мама Ганна Яківна.

"Крім Іри у мене син є, Сергій. Навчається на факультеті соціології і права, і дай Бог, щоб закінчив швидше! Одружити треба, та де ж знайти таку, щоб його в руки взяла? Кажу: "Сергію, тобі не 30, тобі до сих пір 17 років! Треба дорослішати". А він тільки сміється", - говорила вона в інтерв'ю 2010 року.

Пізніше жінка скаржилася, що Сергій так нічого і не досяг, тому "Іра йому в усьому допомагає".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации