RU  UA

Дізнатися

Біллі Айліш випустила кліп до пісні Your Power з нового альбому - здається, її образ блондинки не такий вже й поганий

Новий альбом співачки Happier than ever вийде вже цього літа

Біллі Айлиш випустила обіцяний кліп до свіжої пісні Your Power з нового альбому Happier than ever, який вийде 30 липня. У кадрі співачка з'явилася в своєму новому образі блондинки, який раніше шанувальники не оцінили.

"Це одна з моїх улюблених пісень серед написаних, - розповіла співачка в Instagram. - Я відчуваю себе дуже вразливою, публікуючи її, тому що вона дуже особиста. Йдеться про безліч різних ситуацій, які ми всі або спостерігали, або переживали. Сподіваюся, вона може надихати на зміни. І не зловживайте своїми силами".

Кліп Your Power за одну лише ніч зібрав в YouTube понад 9 млн переглядів, а також 1,5 млн лайків. У коментарях слухачі обговорюють не тільки пісню, а й зовнішність Біллі Айліш, яка "на відео вже не здається їм такою невдалою".

Обкладинка альбому Happier than ever Фото: Instagram / @billieeilish

"І все ж вона красуня", "Цей колір їй дуже личить", "На фото новий стиль Біллі здався мені дуже невдалим, тут же вона дуже хороша. Як багато вирішує ракурс", - вказали в коментарях.

  • У березні цього року Біллі Айліш отримала дві премії "Греммі" - за кращий запис року та кращу пісню, написану для візуальних медіа. Перемогу їй принесли композиція Everything I wanted і саундтрек до нової "бондіані" No time to die.
  • Раніше на YouTube з'явився нескінченний кліп з каверами на хіт Біллі Айлиш Bad Guy. Тепер слухати пісню можна буквально вічно - 1,46 x 10100 років.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии