Лайм

Потап присвятив Насті Каменських ніжні рядки в день її 34-річчя

У день народження співачка отримала милий сюрприз від чоловіка

4 травня Насті Каменських виповнилося 34 роки. На честь свята Потап опублікував весільне фото дружини і присвятив їй ніжний вірш.

"Глаза - Агати. Губы - май. Ты соткана из тысячи тропинок в рай. Я - Кастл твой, убеергу от штормов дерзких. Ты как за Каменной стеной, моя Каменских, - написав він у Instagram. - Я люблю тебе".

Фото: instagram.com/realpotap/

Іменинниця оцінила зізнання чоловіка, а її фанати приєдналися до поздоровлень Потапа.

"Ось це чоловік привітав свою жінку! Потап, респект!" - пишуть у коментарях. - "Якщо мій чоловік не буде мене так любити, навіщо мені взагалі чоловік?!"

Також у день народження Каменських вийшов спеціальний випуск її реаліті-шоу "Девочки рулят", в якому Потап влаштував дружині сюрприз. Разом з подругами і мамою співачки він презентував їй торт і показав міні-фільм, змонтований з архівних відео. Такий подарунок розчулив зірку і змусив задуматися про важливі речі.

"Завдяки найближчим людям я згадала, як багато ми всі встигли зробити за час існування проекту NK. Я згадала, як це було круто. І нагадала собі, хто я є насправді, - написала Каменських в Instagram. - Ми всі постійно біжимо, щоб ще більше встигнути, і часто не встигаємо насолодитися життям. А день народження - чудовий привід для того, щоб зробити паузу, видихнути, похвалити себе, похвалити своїх близьких, свою команду, за всю цю величезну роботу".

  • Раніше Настя Каменських розповіла про тяжкі наслідки коронавірусу. Після хвороби і горя в сім'ї у співачки почалися панічні атаки.
  • Також нещодавно співачка показала фото в бікіні, яких раніше соромилася. Вона розповіла, як важливо приймати своє тіло і його зміни.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші