Лайм

У Києві сталося ДТП за участю "зіркової мами" української співачки - свою провину жінка заперечує

На щастя, постраждав тільки автомобіль

Мама української поп-співачки Камалії Захур потрапила у ДТП в Голосіївському районі Києва. Як повідомляє прес-служба співачки, жінка не постраждала, чого не можна сказати про її автомобілі.

За словами жінки, вина лежить на молодій дівчині, яка "підрізала її автомобіль на швидкості", в результаті чого сталася аварія. Більш того, додала "зіркова мама", незнайомка втратила самоконтроль і нібито почала перекладати свою провину.

"Водій була не сама, з хлопцем, дуже істерила, - розповіла мати знаменитості. - Вони мене звинуватили в тому, що я в них в'їхала, хоча очевидно, що це вони підрізали мене".

Винуватця ДТП належить назвати поліцейським. За словами жінки, вона вже звернулася до страхових агентів і готується до суду. Що ж стосується співачки, Камалія поки ніяк не коментувала цю пригоду.

  • 11 травня також стало відомо про смерть народного артиста України Ігоря Крикунова - актора фільмів "Циганка Аза" та "Скажені весілля". Причиною стали ускладнення, викликані ковідом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков