Лайм

Володимир Остапчук разом з блогерами зняв пародію на кліп Насті Каменських "Дівчата рулять": відео

Ведучий продовжує радувати своїх шанувальників жартівливими роликами

Український ведучий та стендап-комік Володимир Остапчук презентував пісню "Пацики мутять" - пародію на дівочковий трек Насті Каменських "Дівчата рулять" . Разом з піснею вийшов і кліп, в якому взяли участь топові блогери країни.

Прем'єра відео відбулася 12 травня на YouTube-каналі шоумена. У пародійному ролику Остапчук та його друзі у жартівливій формі показують, чим насправді займаються чоловіки.

"Обкашляти вопросики, порішати за чоловічка, підскочити на каву та замутити якийсь бізнес, - і це ми робимо до обіду. Увага! Ми не проводимо ніяких паралелей з серйозними бізнесменами у яких мережа курей-гриль, обмінники та автомийки", - зазначив комік.

У зйомках кліпу "Пацики мутять" знялися Євген Таллер, Богдан Шелудяк, Петро Заставний, Ваня Кришталь та сам Володимир Остапчук. У кадрі всі чоловіки з'явилися у яскравих костюмах, як і героїні кліпу NK.

Фото: instagram.com/petro_zstvn

  • Раніше Володимир Остапчук випустив романтичну композицію "Як у фільмах Тарантіно", яку присвятив своїй коханій дружині Христині. У кліпі пара гуляє Києвом, багато цілується та позує в номері готелю.
  • Дивіться також на theLime пародію Володимира Остапчука на Ольгу Фреймут та її урок з етикету. Своїм жартівливим роликом шоумен розвеселися навіть саму Фреймут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії