Лайм

У шоу "Холостяк" може повернутися учасниця, яка вибула - хто вона

Дівчина сподівається отримати другий шанс

14 травня на каналі СТБ вийде 11 випуск шоу "Холостяк", і він обіцяє бути повний сюрпризів. У новому епізоді з'явиться Юля "Зайка", яку Михайло Залівако відправив додому два тижні тому.

На проекті дівчина не змогла повністю розкритися перед Михайлом, і тепер має намір повернутися в шоу, щоб розповісти йому про свої почуття. А ось чи дасть Холостяк Юлі другий шанс - глядачі дізнаються вже в цієї п'ятниці. Дівчина опублікувала в Instagram відео анонса та написала: "Вже завтра ...".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Юлія Бельченко | Холостяк 11 (@julz_seven)

Залівако відпустив учасницю додому у 9 випуску, і його рішення стало несподіванкою, адже з перших ефірів було видно, що між ними виник особливий зв'язок. Глядачі вже називали Юлю переможницею проекту, а після її уходу залишилися розчаровані.

Дівчина напише герою листа та передасть його через ведучого. "Чекаю тебе на місці нашої першої зустрічі", - сказано у записці. "Зайка" переступить через всі правила, щоб сказати Міші: Я тебе люблю", - йдеться в анонсі 11 випуску.

Юлія "Зайка" Бельченко Фото: instagram.com/julz_seven

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.