RU  UA

Дізнатися

5 років тому Джамала виграла "Євробачення" - співачка вперше розповіла, що їй допомогло перемогти

Артистка показала особливу для неї картину

14 травня 2016 року в столиці Швеції відбувся фінал 61-го пісенного конкурсу "Євробачення", де перемогу здобула українська співачка Джамала. Через 5 років виконавиця вперше розповіла, що їй допомогло тоді перемогти.

Як зізналася артистка в Instagram, своє бажання посісти перше місце вона написала олівцем на зворотному боці картини, яку їй перед конкурсом подарували шанувальники.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Я хочу розповісти вам цікаву деталь, про яку не говорила ніколи досі. Перед Євробаченням мої прихильники подарували мені авторську картину зі словами: We are proud to be your fans! Перед виїздом в Стокгольм я взяла олівець і легенько залишила пару слів на картинi. Потім були подорож, виступи, безліч інтерв'ю та яскравих емоцій. Я скоро забула про картину", - написала Джа.

А нещодавно співачка натрапила на цю картину і побачила свій запис, який залишила на ній 5 років тому. "Дослівно там було написано: "Євробачення". Перемога. Перше місце", - поділилася співачка.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

  • Раніше Джамала дала своє напутнє слово гурту Go_A, який представить Україну на конкурсі цього року. Перший півфінал "Євробачення-2021" стартує вже 18 травня, представники нашої країни виступлять в ньому під номером 15.
  • А поки в Роттердамі (Нідерланди) тривають репетиції "Євробачення-2021", і ставки букмекерів змінюються з кожним днем. Останні кілька тижнів беззмінними фаворитками були представниці Мальти та Франції, але 14 травня прогнози істотно змінилися.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации