Лайм

Принц Гаррі поскаржився на методи виховання в королівській родині

Переїзд у США допоміг Гаррі розірвати коло болю і страждань

Принц Гаррі відверто розповів про проблеми в родині у подкасті Декса Шепарда Armchair Expert. Він поскаржився на батьківські методи принца Чарльза, який передав йому власні "біль і страждання".

Принц Гаррі з батьком і братом у 2005 році. Фото: Getty Images

"Він ставився до мене так, як до нього ставилися, - сказав Гаррі. - Не думаю, що нам треба показувати пальцем або звинувачувати когось, але у вихованні, якщо я відчував якусь форму болю і страждань, то це через біль і страждання, з якими зіткнувся мій тато - або мої батьки. Я постараюся розірвати це коло, щоб не передати його [своїм дітям]".

Герцог Сассекський заявив, що вже у 20 з невеликим років хотів покинути королівське життя через те, що воно зробило з його мамою. Зважитися на це Гаррі зміг, коли сам став батьком. У цьому йому допомогла Меган Маркл, яка запевнила, що їй не обов'язково бути принцесою. Також дружина спонукала його звернутися до психотерапевта: виконуючи королівські обов'язки, він почувався як у клітці.

"Я перевіз всю свою сім'ю до США. Це не входило в наші плани, але іноді потрібно приймати рішення і ставити сім'ю і психічне здоров'я на перше місце", - сказав Гаррі, назвавши своє королівську життя "сумішшю фільму "Шоу Трумена" і зоопарку" .

Принц зізнався, що зовсім не шкодує про переїзд до США, а його сімейне життя з тих пір стало набагато простішим.

"Живучи тут, я зміг підняти голову, я почуваюся інакше, - сказав він. - Я можу покатати Арчі на велосипеді, а інакше у мене ніколи не було б такої можливості".

  • Нещодавно синові принца Гаррі і Меган Маркл виповнилося 2 роки. Пара вирішила відсвяткувати його день народження корисною благодійною ініціативою, пов'язаною з вакцинацією від коронавірусу.
  • Меган Маркл оголосила про вихід своєї першої книги. "Лавка" вийде у червні напередодні Дня батька, і вона тісно пов'язана з родиною герцогині Сассекської.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії