Лайм

У шоу "Холостяк" вперше за всі сезони повернулася учасниця, яка вибула, і відразу стала фіналісткою

У 11 сезоні реаліті до фіналу пройшли не дві учасниці, а три

Вперше в історії шоу "Холостяк" головний герой повернув на проект учасницю, якак вибула. Михайло Залівако дав другий шанс Юлі "Зайці", яку відправив додому два тижні тому.

Дівчина передала Михайлові записку, в якій попросила про зустріч з ним. Холостяк вирішив поговорити з нею, але почуте його дуже здивувало. Справа в тому, що на проекті Юля не могла висловити своїх почуттів, хоча буквально з перших ефірів відчувала закоханість.

Михайло та Юлія Фото: instagram.com/julz_seven

Після уходу з шоу дівчина зрозуміла, що втратила близьку для неї людини, тому повернулася, щоб вимовити головні слова. "Я тебе кохаю! Просто хочу, щоб ти це знав", - сказала Зайка.

Михайло був приємно здивований, тому вирішив дати дівчині ще один шанс. Він познайомив її зі своєю мамою по відеозв'язку, а потім відправився додому до Юлі, щоб зустрітися з її мамою. Також Холостяк зізнався, що під час зустрічі з Юлею, у нього "відразу тьохнуло", як на першій вечірці, коли вперше її побачив.

Юлія "Зайка" Бельченко Фото: instagram.com/julz_seven

В кінці вечора Миша повів дівчину до квіткового магазину та вручив їй там троянду. "Я хочу, щоб ти повернулася", - сказав Холостяк. Дівчина з радістю прийняла квітку, тому автоматично стає фіналісткою 11 сезону романтичного реаліті.

У фіналі "Холостяка" Михайло відправиться на останні індивідуальні побачення з Анею, Розалі та Юлею, а в кінці випуску зробить свій вибір. Хто стане переможницею 11 сезону проекту - дізнаємося вже наступної п'ятниці, 21 травня.

Анна Богдан, Розалі Номбре та Юлія Бельченко Фото: instagram.com/hannastorozhuk, instagram.com/rosali_kovbasa, instagram.com/julz_seven

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також