Лайм

Українські музиканти чесно розповіли про проблеми з наркотиками і алкоголем

Саша Таб, вокаліст СКАЙ і фронтмен Kalush поділилися своїм непростим досвідом

YouTube-проект У_МІЩЕНКО випустив фільм про проблему наркотичної та алкогольної залежності у підлітків, в якому кілька українських музикантів і російський репер Фейс розповіли про свій досвід вживання різних речовин. Серед героїв опинилися учасник "Голосу країни-11" і вокаліст групи Сальто назад Саша Таб, фронтмен реп-групи Kalush Олег Псюк та вокаліст рок-групи СКАЙ Олег Сабчук.

Найглибше в безодню залежності занурювався Саша Таб, який вживав ін'єкційні наркотики з 10 класу.

Фото: instagram.com/sasha.tab.music/

"Я заповнював порожнечі - нереалізованість, депресію, образи, дитинство, страхи. Я їх заповнював легким звичним способом, яким користувався вже у 8 класі. У 8 класі я вже дихав клеєм на перервах, - розповів він. - У нас з другом покійним були "дні дружби" - він приїжджав, ми упарювалися ширкою (героїном), гвинтом. Гвинт був із 10 класу. Я щільно стирчав на голці, а потім вже перейшов на "повільні" наркотики. Кинув в якийсь момент, коли вже навіть наркотик не давав цього почуття задоволення. Ти розумієш, що тобі не допомагають ці речовини, всі ями використав, втратив близьких людей. Почав рухатися від зворотного".

Олег Псюк з Kalush боровся з залежністю від амфетаміну, який в юності намагався кинути багато разів.

Фото: instagram.com/kalush.official/

"Фен і сигарети - дві найважчі залежності в моєму житті. Ще я кинув свою компанію всю. Просто я виходив у двір, а там розмови про одне. І коли я все покинув, я сам сидів удома. Я закрився вдома, щоб не зірватися. А якби вийшов, то зірвався б, - сказав репер. - Алкоголь вживав з дитинства - мені наливали під час вертепів. Перший раз принесли додому в 12 років, а після 14 вже щотижня було. У мене з алкоголем були суперсерйозно проблеми. Дуже багато людей пророкували, що я буду алкашом".

Олег Сабчук з групи СКАЙ зізнався, що був алкоголіком.

Фото: instagram.com/skaiband/

"Кілька разів я п'яним виступав. Це жесть. Ти не чуєш нот, не відчуваєш ритму. Тобі здається це офігенним, а потім ти дивишся запис, і це жесть, це сором. Це не професійно. Але тоді тобі здавалося, що ти співаєш як бог, - згадує він. - Страшно звучить, але я напевно був алкоголіком. Дуже шкода, що невід'ємна частина нашої культури базується на алкоголі - кіно, музика, бізнес, театр, - всюди алкоголь".

Репер Фейс (Іван Дрьомін) заявив, що не був залежним, але через "дурний" інтерес пробував різні курильні наркотики.

Фото: У_МІЩЕНКО / YouTube

"Це негативно відбилося на моїй психіці, досі від цього страждаю. Тривожні розлади, панічні справи. Я курив спайс, але ніколи нічого не вдихав, - розповів він. - Я ніколи не пробував під речовинами щось робити. Помітив, що мені не подобається, як я пишу щось у зміненому стані свідомості. Зараз мені складно уявити, щоб я якось працював в такому стані. Те ж саме, що обкуреним або п'яним літаки лагодити. Щось неймовірне".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття