Лайм

Україна знову піднялася у рейтингах букмекерів "Євробачення": які ставки після першого півфіналу

Шанси Go_A на перемогу в конкурсі зросли

У Роттердамі (Нідерланди) відбувся перший півфінал "Євробачення-2021", після чого букмекери знову оновили свої ставки. Україна піднялася на сходинку вище, і тепер займає 4 позицію у списку ймовірних переможців пісенного конкурсу.

Станом на ранок 19 травня, прогнози букмекерів виглядають так: до десятки увійшли - Італія, Франція, Мальта, Україна, Ісландія, Болгарія, Швейцарія, Кіпр, Литва та Сан-Марино.

Фото: eurovisionworld.com

Перший півфінал "Євробачення-2021" пройшов 18 травня, за підсумками якого до гранд-фіналу пройшли Норвегія, Ізраїль, Росія, Азербайджан, Мальта, Литва, Кіпр, Швеція, Бельгія та Україна.

20 травня відбудеться другий півфінал, в ході якого визначиться ще одна десятка фіналістів. Фінал "Євробачення-2021" пройде в суботу, 22 травня, де за перемогу у 65-му конкурсі змагатимуться 26 країн-учасниць.

Представники України на "Євробаченні-2021", гурт Go_A Фото: instagram.com/go_a_band

  • Дивіться, як у першому півфіналі "Євробачення-2021" виступили представники України, гурт Go_A. theLime публікує фото і відео яскравого виступу, а також першу реакцію глядачів у соцмережах.
  • А також, як виступила представниця Росії з композиціэю, через яку отримувала погрози. Пісня виконавиці - Russian woman ("Російська жінка") - стала однією з найбільш обговорюваних в цьому році.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Буде що сказати в суді: адвокат Тімберлейка прокоментував арешт співака через "п'яне" водіння

Адвокат Джастіна Тімберлейка заявив, що має намір рішуче захищати співака в суді, якого звинувачують у водінні у нетверезому стані

Олександр Терен відповів, чи може на "Холостяку" закохатися у жінку з дитиною

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр Терен Будько розповів, чи готовий будувати стосунки з жінкою з дитиною

Війна на виживання українців: лідер гурту "Фіолет" пояснив, чому пішов на фронт на третій рік вторгнення

Український музикант, письменник та лідер рок-гурту Фіолет Сергій Мартинюк зізнався, через що вирішив піти на фронт лише у 2024 році