Лайм

Джамала назвала своїх улюбленців "Євробачення-2021": Вони чарівні

Фаворити співачки збіглися з фаворитами букмекерів

Українська співачка Джамала, яка перемогла на "Євробаченні" у 2016 році, назвала своїх фаворитів цьогорічного конкурсу. Безумовно, артистка вболіває за київський гурт Go_A і вони для неї поза конкуренцією, але є троє фіналістів, яких вона для себе відзначила.

Як розповіла співачка у коментарі "Life Сегодня", їй дуже сподобалася "енергійна та крута" Дестіні Чукуньере з Мальти. До речі, 18-річна Destiny є одним з лідерів і букмекерських прогнозів. Вона довгий час займала перший рядок в таблиці, а в день фіналу опустилася на третє місце.

У фаворити Джамали також потрапив представник Швейцарії, співак Gjon's Tears. Хлопець є улюбленцем і букмекерів, вони бачать вокаліста в п'ятірці найуспішніших виконавців за підсумками конкурсу.

Також переможниця "Євробачення 2016" відзначила грут з Ісландії Daði & Gagnamagnið. Джа зізналася, що закохана в хлопців. "Вони чарівні! Впевнена, це може спрацювати", - сказала співачка. Нагадаємо, що через коронавірус конкурсанти не змогли вийти на сцену арени Ahoy і показали свій номер в запису, але він був настільки крутим, що музикантам пророкують впевнене місце у десятці за підсумками конкурсу 22 травня.

У день фіналу букмекери оновили свої ставки, і Україна впевнено тримається на 4 позиції в списку ймовірних переможців 65 міжнародного пісенного конкурсу.

  • Увечері 22 травня у Нідерландах пройде фінал "Євробачення-2021" - заключний етап пісенного конкурсу, в якому за перемогу боротимуться 26 країн-учасниць. В Україні пряму трансляцію на ТБ і онлайн проведуть канали СТБ і UA: Перший, старт прямих ефірів - о 22:00 за Києвом.
  • Глядачі можуть підтримати голосами вподобаного виконавця або гурт. Як це зробити - читайте в матеріалі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також