Лайм

Як у фіналі "Євробачення" виступила росіянка Маніжа: відео та прогнози букмекерів

У ніч на 23 травня в Нідерландах оберуть переможця "Євробачення-2021"

Представниця Росії на "Євробаченні-2021", співачка Маніжа, виступила у фіналі пісенного конкурсу з піснею Russian woman (theLime веде текстову онлайн-трансляцію). 22 травня в Нідерландах проходить його заключний етап, в якому 26 учасників змагаються за перемогу.

Маніже в фіналі "Євробачення-2021" Фото: EBU / Thomas Hanses

Номер Маніжи не змінився після першого півфіналу, а от ставки букмекерів - так. Імовірність перемоги Росії у конкурсі цього року оцінюється лише в 1%, попередньо букмекери ставлять на 15-те місце.

За підсумками першого півфіналу відео з виступом Маніжи в Роттердамі стало одним з найпопулярніших в YouTube - багато в чому через скандал з походженням співачки та текстом її пісні. За кілька тижнів до "Євробачення" дівчина отримувала на батьківщині не тільки хейт та побажання смерті, а й погрози.

  • У ніч на 22 травня редакція theLime веде текстовий онлайн гранд-фіналу "Євробачення-2021", а також збирає найяскравіші моменти з концертного залу Ahoy у Роттердамі.
  • Представники України, гурт Go_A, виступить у фіналі "Євробачення-2021" під номером 19. Тим часом букмекери пророкують пісні SHUM впевнене місце в десятці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.