Лайм

На шоу "Холостяк-11" перемогла Анна Богдан - що відомо про колишню дружину екс-глави ОП

Дівчина вже мріє про пишне весілля та планує трьох дітей

У п'ятницю, 21 травня, головний герой шоу "Холостяк-11" Михайло Залівако нарешті-таки зробив свій вибір. Незважаючи на те, що перед фіналом на проект повернулася Юлія Бельченко, яка вибула раніше, Михайло вирішив будувати подальші стосунки з Анною Богдан. theLime вирішив розповісти докладніше про те, хто вона така і чим займається.

28-річна Анна з першого випуску запам'яталася глядачам шоу тим, що заявила про себе, що вона є колишньою дружиною екс-глави Офісу президента Андрія Богдана. За її словами, чоловік зробив їй пропозицію через три місяці спілкування, і вона відповіла згодою. Незважаючи на те, що екс-чиновник був її першим коханням, сімейний союз був недовгим, і вже через півтора року вони розлучилися.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Примітно, що в біографії Андрія Богдана в Вікіпедії вказана інформація тільки про одне розлучення, з якоюсь Ольгою, а про Анну немає жодного слова. До того ж, в мережі немає жодної спільної фотографії колишнього подружжя. Тоді користувачі стали припускати, що учасниця "Холостяка" була не дружиною політика, а його коханкою. Інші писали, що Аня розбила сім'ю, а треті - звинувачували у брехні. В одному з пост-шоу дівчина розставила всі крапки над "і", зазначивши, що в Вікіпедії вказана неправильна інформація, і на місці Ольги повинна бути вона - так як вони розлучилися саме в 2019 році.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Після розлучення у Анни довгий час не було відносин, і її сестра наполягла на тому, щоб вона заповнила анкету на шоу "Холостяк". Таким чином вона потрапила на проект про кохання.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Зазначимо, що холостяк Михайло Залівако звернув увагу на дівчину ще під час першої вечірки - Анна з'явилася в ефектній вечірній сукні з вирізом, який вигідно підкреслив її ноги, і подарунком.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Богдан | Холостяк 11 (@hannastorozhuk)

Не завадив парі побудувати відносини і Covid-19. Під час зйомок дівчина підхопила коронавірус, і через це була змушена відправитися на самоізоляцію. Хвороба протікала в легкій формі, і це дозволило їй навіть "сходити" на онлайн-побачення з Михайлом. Головний герой приготував вечерю, а потім половину доставив кур'єром у номер Анни і попросив гарно вбратися, а саме спілкування проходило в скайпі. Разом зі смаколиками холостяк передав золоті сережки - в якості подарунка на минулий день народження. Після цього дівчину біля дверей чекала троянда. Можливо, саме це побачення стало поштовхом для розвитку подальших відносин.

Фото: instagram.com/hannastorozhuk

Про Анну також відомо, що вона працює в турагентстві та любить екстремальний відпочинок. У своєму Instagram вона зазначила, що відвідала 36 країн.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Богдан | Холостяк 11 (@hannastorozhuk)

Останнім часом в своєму блозі вона часто пише про те, що хоче розкішне весілля, а також планує мати трьох дітей.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анна Богдан | Холостяк 11 (@hannastorozhuk)

  • Раніше ми розповіли, хто покинув шоу "Холостяк" за крок до фіналу.
  • Читайте також на theLime, як герой "Холостяка" разом з фіналісткою шоу створили свою казку, яку перетворили на мультик.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)