Лайм

У фіналі "Євробачення" виступила француженка Барбара Праві - одна з претенденток на перемогу

Співачка зробила ставку на класику французького шансону

Співачка Барбара Праві, представниця Франції на "Євробачення-2021", виступила у фіналі конкурсу, який проходить 22 травня в Роттердамі. Цього року артистку називають однією з ймовірних переможниць, саме вона очолила в травні рейтинги букмекерів, посунувши Мальту (theLime веде текстову онлайн-трансляцію).

Як представниця країни з "Великої п'ятірки" (країни-організатори та спонсори "Євробачення"), Барбара Праві виступила відразу у фіналі конкурсу з піснею Voila - класичним прикладом французького шансону.

Барбара Праві на сцені "Євробачення-2021" Фото: EBU / Andres Putting

Представниці Франції - 28 років, вона народилася в Парижі у родині артистів. Свою музичну кар'єру Праві почала в 2014 році і вже за рік підписала контракт із звукозаписною компанією Capitol Music France.

Сьогодні Барбара Праві не тільки співає, але й пише свої пісні. Найближчі суперники виконавиці у фіналі "Євробачення-2021" - представники Італії та Мальти.

  • Дивіться також на theLime, як у фіналі конкурсу виступили представники України, гурт Go_A. Реакція залу на пісню SHUM ("Шум") краща за будь-які оцінки журі.
  • В Україні фінал "Євробачення-2021" транслюють канали СТБ і UA: Перший. На СТБ події у Роттердамі коментує ведучий Національних відборів Сергій Притула, на UA: Перший - коментатор та ведучий "Євробачення-2017" у Києві Тимур Мірошниченко.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних