Лайм

Гурт Go_A виступив у фіналі "Євробачення-2021": реакція залу - краща за будь-які оцінки журі

Представники України виступили у фіналі під номером 19

Представники України на "Євробаченні-2021", гурт Go_A, виступили у фіналі конкурсу, який проходить 22 травня в Нідерландах. Разом з українцями за кришталевий мікрофон сьогодні змагаються 26 учасників (theLime веде текстову онлайн-трансляцію).

На сцені арени Ahoy у Роттердамі Go_A повторили свій номер з піснею SHUM "Шум" і знову перетворили залу з глядачами на трихвилинний рейв з гучними оваціями. Якими б не були оцінки журі, реакція глядачів у залі та в соцмережах говорять самі за себе.

Go_A на сцені "Євробачення-2021" в Роттердамі Фото: EBU / Thomas Hanses

Вже на наступний день після другого півфіналу номер гурту Go_A став одним з найпопулярніших на YouTube та зібрав понад 2 млн переглядів, ще пізніше - більше 5 млн. Свої реакції на виступ українців записали десятки блогерів, а букмекери тут же підняли музикантів у рейтингах з 8-го місця на 4-е.

Фото: EBU / Andres Putting

Переможця 65-го пісенного конкурсу "Євробачення-2021" шляхом голосування оберуть глядачі та члени журі в ніч на 23 травня.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці