Лайм

Вєрка Сердючка похвалилася кавером на Dancing Lasha Tumbai від фаворитів "Євробачення-2021": відео

На наших очах склалася пара...

Українська дреґ-квін Вєрка Сердючка (Андрій Данилко) похвалилася в Instagram кавером на хіт "Євробачення-2007" Dancing Lasha Tumbai від Даді Фрейра - вокаліста гурту Daði & Gagnamagnið, представників Ісландії на "Євробаченні-2021".

"Хев е лук", - прокоментувала Сердючка коротке відео в соцмережі. На ньому Даді з кавером на Dancing Lasha Tumbai розкачує натовп у тісному клубі.

У 2021 році гурт Daði & Gagnamagnið представив на "Євробаченні" Ісландію і прославилася не тільки хітовим треком та кумедними танцями на сцені, а й історією з ковідом. За три дні до гранд-фіналу один з учасників гурту захворів на коронавірус, через що весь колектив залишився в стінах готелю. Замість виступу музикантів глядачі дивилися їхній номер, який встигли зняти на репетиції.

Курйоз з позитивним тестом на ковід анітрохи не нашкодив рейтингам Daði & Gagnamagnið, і за підсумками музиканти набрали 378 балів та посіли 4-те місце.

Що ж стосується хіта Dancing Lasha Tumbai - з ним Вєрка Сердючка представляла Україну на конкурсі 2007 року і зайняла 2-ге місце. Трек досі залишається одним з найпопулярніших всередині тусовки "Євробачення", втім, як і його виконавиця.

  • Гранд-фінал "Євробачення+2021" відбувся в

    ніч на 23 травня в Нідерландах

    . Переможцями 65-го конкурсу пісні став італійський гурт Maneskin, який приніс своїй країні перемогу вперше за останні 30 років. Останнім переможцем від Італії в 1990 році був співак Тото Кутуньйо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чи можуть українці голосувати у другому півфіналі "Євробачення-2024": це треба знати

Другий півфінал Євробачення 2024 відбудеться 9 травня - чи може голосувати у цій частині шоу Україна - подробиці

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: дивитися онлайн-трансляцію масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna